Syksy 2022 - kevät 2023 ohjelma

"Ihminen, tunne itsesi!"

SISÄINEN VIISAUS

Käsitän ihmisen psykologisena, fyysisenä ja henkisenä olentona. Uskon, että jokaisella ihmisellä on mahdollisuus saada yhteys omaan sisäiseen viisauteensa, jota voi kutsua vaikka korkeammaksi tai jumalalliseksi tietoisuudeksi. Tämän tietoisuuden ohjaamana ihminen paranee ja toimii itsensä ja muiden korkeimmaksi parhaaksi, luoden ympärilleen harmoniaa ja hyvinvointia. Intuitio, inspiraatio, innovaatiot, rakkaus, runsaus ja voima virtaavat tästä lähteestä. Tähän pohjautuu myös henkinen johtajuus, joka edesauttaa parhaiden tulosten syntymistä eri yhteisöissä.

Tehtäväni on käynnistää parantavia prosesseja yksilöissä ja yhteisöissä.


 VOIMAANNUTTAVAT KONSULTAATIOT 

Henkinen konsultaatio / paraneminen 
Tero antaa henkilökohtaista ohjausta liittyen oman henkisen polun kehitysvaiheeseen. Avautumisprosessi on voimakas muutosprosessi, johon kuuluu kehon ja mielen muutostiloja, ja erilaisia eteen tulevia arkielämän haasteita. Näiden haasteiden tiedostaminen ja voittaminen on osa prosessia, jossa esteitä avautumiselle ja valon lisääntymiselle poistetaan. Konsultaatio sisältää esim. nykytilan ja lähiajan lukemuksen, fyysisen ja henkisen tilan parantamista, keskustelua, puhdistamista, suojausta, yhdistymistä omaan parantavaan energiaan (quantum healing) ja valotyötä jonkun halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi  (kaikkien asian osapuolten korkeammaksi parhaaksi). Konsultaatioon kannattaa varata aikaa tunti. 

Voit myös kysyä Sisäinen Viisaus - intensiivikurssin suorittamisesta yksilöopetuksena. 


TÄYDENKUUN ETÄMEDITAATIOT

" Näinä aikoina on helppo ajautua tummaan energiapilveen, jossa ajatukset ja tunteet kääntyvät negatiivisiksi, ja voimat alkavat käydä vähiin. Silloin on hyvä pysähtyä ja tehdä totaalinen energiapuhdistus. On todella ihmeellistä, kuinka nopeasti oman värähtelytaajuuden saa nostettua, ja asiat näyttämään paljon valoisammalta!" 

Etämeditaatioihin voi osallistua kaikki kiinnostuneet. Meditaatioiden ohjelma sisältää omien kehojen ja energiakeskusten puhdistamista, maaplaneetan ja ihmiskunnan psyykkisen energian puhdistamista, korkeavärähteisen parantavan energian virrattamista omaan ja ihmiskunnan käyttöön, sekä ehkä jonkin verran keskustelua ajankohtaisista aiheista. 

Meditaatiot pidetään kuukausittain täydenkuun (tk) yhteydessä, yleensä edeltävänä iltana (ideaali parantamisaika). Vetäjänä toimii Tero Lahdes, Minna Anttilan avustamana.

Aloitamme joulukuun 7. päivä, klo 18, ja se kestää 30-40 min. Meditaatiot jatkuvat kuukausittain. Seuraavat meditaatiot: 7.3 (tk), 5.4, 4.5, 4.6 (tk), 2.7, 31.7, 30.8, 28.9, 27.10, 26.11 ja 27.12 (tk). Muutoksia aikoihin saattaa tulla. 

Tässä linkki tiistaina 7.3. klo 18 pidettävään meditaatioon: 

https://us06web.zoom.us/j/82478292318?pwd=K0ZxVEl5WFAxcnFxdWZIUVNwZFpNZz09  

Kameran voit pitää auki tai kiinni.

Meditaatio on osallistujille maksuton, mutta jos sinusta siltä tuntuu, voit lahjoittaa pienen summan kiitoksena Terolle, mobilepaylla 0400783380 tai tilille: FI2357111350001662. :)

HENKISET KURSSIT

UUSI SISÄISEN VIISAUDEN ETÄKURSSI ALOITTI TAMMIKUUSSA 2023

SEURAAVAAN KURSSIIN ILMOITTAUTUMINEN ALKAA NYT (Katso kirjoitus aiheesta etusivulla!)

Kurssi on tarkoitettu valotyöntekijöille, jotka haluavat kehittää itseään kohti täydellistä avautumista korkeamman itsen viisaudelle ja voimalle, ja tulla valon mestariksi maan päälle.  

Kurssilla perehdymme maaplaneetan ja ihmiskunnan käynnissä olevaan "ylösnousemusprosessiin". Käsittelemme mm. ihmisen energia- ja kehojärjestelmiä, tietoisuuden tasoja ja ulottuvuuksia, valokehon muodostumisprosessia, suojaus-, puhdistus- ja parantamistekniikoita, manifestointia, vihkimyspolkua, ja ennen kaikkea yhdistymistä omaan korkeampaan itseemme. Käsittelemme myös Arkkienkelien, Mestareiden ja Kosmisten Olentojen antamaa apua, ja yhteydenpitoa heihin. Opettelemme yhteyden muodostumista ja vahvistamista tukevia meditaatio-, hengitys- ja parantamistekniikoita. Opettelemme miten poistaa rajoittavia ajatus- ja tunnemalleja/-ohjelmointeja, jotta valo lisääntyy meissä ja vapaudumme olemaan oma todellinen itsemme. Meditoimme, keskustelemme ja harjoittelemme joka kerta. Kurssin ohjaaja auttaa osallistujia nostamaan värähtelytasoaan niin, että yhteyden saaminen omaan korkeampaan itseen helpottuu. Kurssin sisältö muokkautuu ryhmän tarpeiden mukaisesti. Luomme yhdessä rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa kaikkien on hyvä edetä omalla polullaan.

Kurssi sisältää kuukausittain kaksi etätapaamista netissä (zoom, n. 1,5 tuntia/kerta), yhteensä 12 kertaa. Kurssilaiset voivat maksutta osallistua myös kuukausittaiseen täydenkuun meditaatioon, joka on avoinna myös muille. 

Kurssimaksu maksetaan ensimmäisen kerran jälkeen. Jos haluat jatkaa, maksat puolet (210 €) tammikuussa ja toisen puolen maaliskuussa. Jos päätät lopettaa, maksat vain yhdestä kerrasta (35€).   

Kurssipäivät sovitaan yhdessä. Opetuksista jää äänitallenne, jonka voi myöhemmin kuunnella, mikäli ei pysty osallistumaan johonkin kertaan. 

Kurssin vetäjänä toimii Tero Lahdes ja myöhemmin keväällä myös Minna Anttila.  

Kurssin hinta (kevät 2023) on 70€ / KK (sis. alv 24% + materiaalit). Koko kurssi yhteensä 420€. 

Kysy sisäiseltä viisaudeltasi, olisiko tämä kurssi sinun polullasi oikea valinta ja sinun korkeimmaksi parhaaksi. Jos vastaus on kyllä, niin jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta, tai soita Terolle 0400 783380, joka kertoo mielellään lisää kurssista.

                                                    ***********

Tässä on huhtikuussa 2021 päättyneen valokeho pilottikurssin (joka tehtiin Teron ja Minna Anttilan yhteistyönä) kirjallista palautetta:

"Hieno kurssi, aivan upea, hyvin mielenkiintoinen, ihan uudenlainen."

"On ollut äärettömän hienoa kokea, oppia, ja kuulla kaikkea mitä olen saanut. Meditaatiot ja zoom-kanavoinnit ovat olleet itselleni tärkeimmät, eli valon kokeminen."

"Mielenkiintoinen kurssi oli, parasta oli yhdessäolo, etenkin vetäjät!"

"Hyvä kurssi, DNA-tasolla tuntuva. Viette ihmiskuntaa eteenpäin."

"Tosi upeita kanavointeja -kiitos! Välillä niin korkealentoisia, että menee yli ymmärryksen isoksi osaksi ainakin tällä hetkellä. Zoom keskustelut avannut paljon ja oppinut paljon myös muiden kommenteista."

"Tykkäsin kovasti meditaatioista, niissä oli erittäin hyvät ja syvät energiat. Teksteistä en ymmärtänyt kaikkea ja se hankaloitti niiden lukemista."

"En ole hetkeäkään katunut, että lähdin tähän ryhmään mukaan. Moni asia on avautunut kohdallani. Matka jatkuu. Toivon kovasti, että näemme syksyllä. Kiitos, kiitos, kiitos"

"Minna ja Tero, olette ihan parhaita valmentajia: aitoja, pyyteettömiä ja rakkaudellisia. Sisältö ihan huippua ja selkeästi tuotu esille."

Valokehopilottikurssin jatkokurssi tuli päätökseensä joulukuussa 2021. Kiitämme kaikkia osallistuneita pitkästä sitoutumisesta ja erinomaisesta työstä. May the Force be with You!  Tero ja Minna

Kuva: Mother of the World - Nikolai Roerich 1924


Oheislukemista

Sisältää vanhaa, mutta hyödyllistä tietoa, joka avaa portteja korkeamman tietoisuuden tasoille

Elämän Laki kirjat 1 ja 2 ovat viime vuosisadan puolella kirjoitettuja ja tekstit voivat tuntua vanhahtavilta, mutta ne sisältävät ajankohtaista ja hyvää tietoa maaplaneetan ja ihmiskunnan ylösnousemusprosessista, ja kuinka suojautua haitallisilta energioilta, kuinka puhdistaa niitä, kuinka pyytää apua Valon Hierarkialta ja miten edesauttaa omaa avautumista. Kirjoja voi tilata yhteyslomakkeen kautta yksittäin hintaan 20€/kpl, tai molemmat kirjat yhteishintaan 35€ + postikulut (sis. alv). 

Elämänlaki 2 kirjassa perehdytään aurinkokuntamme, planeettamme ja ihmiskunnan kehityshistoriaan. Lisäksi kirja esittelee lukuisan joukon Ylösnousseita Mestareita ja Suuria Kosmisia Olentoja, jotka ovat kautta ihmiskunnan historian olleet apunamme ja jotka työskentelevät yhä lakkaamatta Jumalaisen Suunnitelman toteutumiseksi. Tietoa annetaan myös heidän fyysisellä ja eteerisellä tasolla sijaitsevista Tyyssijoistaan.

Kirja kehottaa lukijoitaan tiedostamaan näiden Suurten Auttajien olemassaolon ja kutsumaan heitä itsen ja koko ihmiskunnan avuksi näinä vaativina aikoina. Vain Heille kohdistamamme huomio ja kutsu valtuuttaa Heidät toimimaan hyväksemme. Näin sanoo Kosminen Laki.