Ihminen, tunne itsesi!


Henkinen Akatemia

Henkinen Akatemia on valotyöntekijöiden koulutusyhteisö. 

Valotyöntekijät ovat pitkälle kehittyneitä sieluja, jotka ovat tulleet palvelemaan ihmiskuntaa ja auttamaan Maaplaneetan ylösnousemusprosessia. 

Heidän tehtävänään on kehittää kykyä avautua korkeasti värähtelevälle henkiselle valolle, ankkuroida se kehoihinsa, ja jakaa sitä kehonsa, mielensä ja toimintansa kautta ympäristöönsä, ihmiskunnan ja koko planeetan siunaukseksi ja värähtelytaajuuden nostamiseksi. 

Jokaisella valotyöntekijällä on oma erityinen tehtävänsä, joka ilmentyy avautumisprosessin myötä. Kukaan muu ei voi kertoa toisen tehtävää. Se löydetään itse.
TERO LAHDES

Siviilityönään Tero (KTM) on toiminut työyhteisövalmentajana jo 90-luvun lopusta lähtien omassa yrityksessään (Solar Solutions Oy). Hän on erikoistunut yhteistyön, luottamuksen, psykologisen turvallisuuden ja yhdessä kehittämisen teemoihin. Hän on kirjoittanut kaksi aiheeseen liittyvää kirjaa: Samassa Venessä (2011), sekä Yhteistoiminta ja Luottamus (2015).

Työn ohella Tero on aloittanut henkisen polkunsa 90-luvun puolivälissä osallistumalla ensimmäiselle meditaatiokurssilleen. Sen jälkeen hän on hyvin intensiivisesti ja laajasti tutustunut henkiseen kirjallisuuteen, erilaisiin henkisiin filosofioihin, parannustekniikoihin, henkisiin järjestöihin, vetänyt ryhmiä, jne. Vuonna 2012 Tero käänsi ja kustansi Elämän Laki 1 ja 2 kirjat. 

Viimeisen neljän vuoden aikana Tero on yhdessä Minna Anttilan kanssa saanut systemaattista opetusta Arkkienkeleiltä, Mestareilta ja muilta Valon auttajilta sisäisen ohjauksen kautta, jonka tuloksena on syntynyt aivan uudenlaisia valmennuksia. Niiden tehtävänä on jakaa tietoa ja antaa tukea avautuville valotyöntekijöille. Ensimmäinen Valokeho-kurssi aloitettiin syksyllä 2020, ja sen jälkeen Tero ja Minna ovat vetäneet kursseja ja meditaatioita yhdessä ja erikseen. Kaikki kurssit ja meditaatiot ovat saaneet osallistuneilta hyvän palautteen. Sisäinen Viisaus -kurssi päättyy kesäkuussa 2023. Täydenkuun meditaatiot ja porttipäivämeditaatiot jatkavat läpi vuoden. Uudet kurssit ovat suunnitteilla, ja ne alkavat syksyllä 2023.

Katso Teron ja Minnan RTV-haastattelu: https://youtu.be/q5ZmY5aaXtg

"Olen pitkään toiminut yhteistyössä usean kokeneen ja loistavan henkisen valmentajan ja parantajan kanssa, joilla jokaisella on oma erityinen lahjansa ja paljon annettavaa muille valotyöntekijöille. Toivon saavani heidät myös mukaan Henkisen Akatemian toimintaan tämän vuoden aikana. Olen myös aktiivisesti yhteydessä pääasiassa amerikkalaisiin ja kanadalaisiin taitaviin kollegoihin, joiden kautta ajankohtainen tieto ja ymmärrys ihmiskunnan evoluutioprosessista vaihtuu reaaliaikaisesti." 

Tero 

MINNA ANTTILA

Minnan tekstit tulevat kohta...

EILA EKMAN

Eilan tekstit tulevat kohta...