AJANKOHTAISIA TAPAHTUMIA 

Sisäisen Viisauden minikurssi alkaa su 21.4 Tampereella! Seuraava valmennus su 19.5. klo 16

 

Oli todella mukava olla jälleen  puhumassa Tampereen kulttuuritalo Laikussa Ruusuristin kutsumana! Sali oli täynnä aiheestani kiinnostuneita kuulijoita ja tunnelma innostunut. Johtuen hyvästä palautteesta ja lukuisista jatkoluento/meditaatio-toiveista, päätin tarjota loppukevään aikana neljän kerran luento/meditaatio -sarjan. Tapaamiskerrat pitävät sisällään luentoa ja käytännön harjoittelua/meditaatiota. Aikaa yhteen kertaan on käytössä 1,5 tuntia. Tapaamiset ovat vuorovaikutteisia ja rentoja.
 
Valmennuskertojen aiheiksi olen esitettyjä toiveita kuunnellen koonnut henkisen kasvun ja avautumisen keskeisimmät asiat, kuten yhteyden parantaminen korkeampaan itseen ja oppaisiin, ylösnousemusprosessin ymmärtäminen, kehojen, chakrojen ja tilojen puhdistaminen ja suojaaminen negatiivisilta energioilta, rajoittavien alitajuisten ohjelmien, mallien ja tallenteiden poistaminen, tietoinen luominen/manifestointi, Elämän Laki -kirjojen keskeiset opetukset, hyödylliset parantamis- ja meditaatiotekniikat. Käsittelemme asioita aina myös nykyhetken tapahtumien valossa. Kurssin aikana voimme vielä yhdessä säätää ohjelmaa halutunlaiseksi.
Kurssin tavoite on antaa keskeisiä tietoja ja taitoja, jotka edesauttavat heräämistämme ykseyden tietoisuuteen. Mentaalinen mieli tarvitsee tietoa, jotta se sallii avautumisen omalle korkeammalle itselle (Hengelle). Kaikki toimintamme tähtää avautumiseen, valon ja rakkauden (värähtelytaajuuden) lisääntymiseen, joka automaattisesti tuo hyvinvointia, iloa, onnellisuutta, rauhaa ja runsautta elämäämme. Kuljemme kohti omaa mestaruutta, löytää tehtävämme ja auttaa koko ihmiskuntaa ja planeettaa nostamaan värähtelyään uudelle korkeammalle tasolle, tuoden rauhaa ja rakkautta maailmaan.
Koetan tuoda olennaiset asiat esille kaikille ymmärrettävässä muodossa, riippumatta siitä kuinka paljon olet aiemmin jo perehtynyt asioihin. Jokaisen korkeampi itse ja suuri  joukko valon auttajia on mukana ohjaamassa asioita, jolloin kaikki tapahtuu aina sinun korkeammaksi parhaaksi. 🌞💗
 
Hinta on alennettu tähän kurssiin, jotta kaikki pääsisivät mukaan. Yksi valmennuskerta maksaa vain 20€!  Kurssipäivä on sunnuntaisin, kahden viikon välein klo 16 -17.30 Kulttuuritalo Laikun luentosalissa (Keskustori 4) Tampereella. Tässä päivämäärät ja teemat:
 
21.4 - Ylösnousemusprosessi ja vihkimykset - Mitä nyt on tapahtumassa? (pidetty!)
- Aiheena mm. maaplaneetan ja ihmiskunnan ylösnousemusprosessi, valokehon muodostuminen ja kehitystasot, vihkimykset nykyaikana. Lopuksi puhdistava, uudistava ja värähtelytaajuutta nostava meditaatio. 
 
5.5 - Energioiden puhdistaminen ja suojaus - Miten selviytyä hyvinvoivana nykyajassa?
- Opettelemme mm. tehokkaan menetelmän puhdistaa negatiivisia energioita kehoistamme, ihmissuhteista, tiloista, asioista, sekä kuinka suojata kehomme, chakramme, kotimme ja muut tilat. Lisäksi mahdollisesti muita Elämän Laki -kirjoihin liittyviä aiheita. Lopuksi puhdistava, hoitava, uudistava ja värähtelytaajuutta nostava ohjattu meditaatio. 
 

19.5 - Korkeammalle itselle avautuminen ja alitajuisten esteiden poistaminen


- Perehdymme siihen, miten egomielemme vaikuttaa elämäämme alitajuisten rajoittavien ja hyvinvointiamme estävien tunne- ja ajatusmallien, väärinymmärrysten, tunnetallenteiden, sukulinjamme ohjelmointien ja kollektiivisten ohjelmointien kautta.  Vaikka tietoinen mielemme haluaa luoda runsautta, rakkaudellisia ihmissuhteita, terveyttä ja kaikkea hyvää elämäämme, tiedostamaton puolemme vetää elämäämme kaikenlaista toistuvaa harmia, sabotoiden tietoisen mielemme toimintaa. Voimme eheyttää mieltämme tuomalla valoon nämä varjoon jääneet alitajuiset osat itseämme, ja neutralisoida niiden haittavaikutukset rakkaudellisella huomiollamme. Teemmekin luento-osuuden jälkeen alitajunnan tunnetallenteita ja ohjelmointeja puhdistavan, hoitavan ja värähtelytaajuuttamme nostavan ohjatun meditaatiomatkan omaan alitajuntaamme. 

 
2.6 -  Tietoinen luominen / Manifestointi - Miten luoda haluamaamme elämää?
- Tietoisen luomisen välineet, manifestoinnin eri tasot ja esteet. Miten tietoisesti luomme tulevaa elämäämme? Miksi manifestointi ei yleensä onnistu, tai toimii vain lyhytaikaisesti? Manifestoinnin 7 lakia. Ohjattu meditaatio, jossa poistamme manifestoinnin esteitä ja nousemme korkeamman itsemme taajuuteen (ns. kaikkien mahdollisuuksien kenttään) ja luomme sieltä käsin haluamaamme elämää.
 
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan matkallemme kohti ykseyttä!
yt Tero 💗
 
Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua. Maksaa voit paikanpäällä (tai etukäteen) käteisellä, mobilepaylla (0400 783380) tai verkkomaksuna tilille (Solar Solutions Oy FI54 1470 3000 211311).
 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän tietoisuuttasi ja värähtelytaajuuttasi nostavaan kurssiin!  🙂

Teron luento Tampereella:

TYÖSKENTELY ARKKIENKELIEN, MESTARIEN JA KOSMISTEN AUTTAJIEN KANSSA

Aika: sunnuntai 11.2. klo 13.

Paikka: Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4, Tampere (LINKKI)

Vapaa pääsy.

Järjestäjänä Tampereen Ruusuristi.