ELÄMÄN LAKI 1 JA 2 KIRJAT

Kirjat kehottavat lukijoitaan tiedostamaan Suurten Auttajien olemassaolon ja kutsumaan heitä itsen ja koko ihmiskunnan avuksi näinä suuren muutoksen aikoina.

Heille kohdistamamme huomio ja avunpyyntö antaa heille valtuuden toimia hyväksemme. Vapaan tahdon laki on pyhä  ja rikkomaton kaikkialla kosmoksessa.

Elämän Laki kirjat 1 ja 2 ovat jo 1950-luvulla kirjoitettuja ja voivat sanamuodoltaan tuntua hieman vanhahtavilta, mutta ne sisältävät arvokasta tietoa maaplaneetan ja ihmiskunnan käynnissä olevasta ylösnousemusprosessista Kirjat opettavat kuinka suojautua haitallisilta energioilta, kuinka tehokkaasti puhdistaa negatiivisia energioita, kuinka pyytää apua Valon Hierarkialta ja miten edesauttaa omaa avautumista.

Kirjat on suomentanut ja kustantanut Henkisen Akatemian Tero Lahdes.

KIRJA 1

Kirja on kooste mestarien antamista jokaista yksilöä koskevista tärkeimmistä opetuksista. Kirja perustuu ylösnousseiden mestarien, arkkienkelien ja suurten kosmisten olentojen Bridge to Freedom ryhmälle annettuun kanavoituun tietoon. Vaikka kirja on kirjoitettu jo 50 vuotta sitten, eivät sen opetukset ole vähääkään vanhentuneet, vaan ne ovat erityisen tarpeellisia ja ajankohtaista juuri nyt, näinä suurten muutosten aikoina. Tämä ihmeellinen kirja voi antaa niin aloittelevalle kuin edistyneemmällekin elämän lakien ja totuuden tutkijalle uusia mielenkiintoisia näkökulmia ja sen opit on tarkoitettu ennen kaikkea käytäntöön vietäviksi.

 

KIRJA 2

Kirjassa perehdytään aurinkokuntamme, planeettamme ja ihmiskunnan kehityshistoriaan. Lisäksi kirja esittelee yksityiskohtaisesti eri mestareita, arkkienkeleitä, elohimeja ja suuria kosmisia olentoja, jotka ovat kautta ihmiskunnan historian olleet apunamme ja jotka työskentelevät yhä lakkaamatta Jumalaisen Suunnitelman toteutumiseksi, sekä myös heidän fyysisellä ja eetterisellä tasolla sijaitsevista henkisistä keskuksista.

 

Tilaa kirjat 

Painamalla Tilaa tästä pääset lähettämään Terolle viestiä.

Kerro viestissäsi minkä kirjan / kirjat haluat ostaa ja anna postitusta varten osoite- ja puhelintiedot.

Kiitos!

Elämän Laki 1 ja 2

24,90€ / kpl

Sisältää alv 10% ja postikulut

Tilaa tästä

Molemmat kirjat

39,90€

Sisältää alv 10% ja postikulut

Tilaa tästä