AUTAMME SINUA ETEENPÄIN POLULLASI

Tero ja Minna tekevät henkilökohtaisia ohjauksia 

 

Avautumisprosessi on voimakas muutosprosessi, johon kuuluu kehon ja mielen muutostiloja, ja erilaisia eteen tulevia arkielämän haasteita. Näiden haasteiden tiedostaminen ja harmonisointi on osa prosessia, jossa esteitä avautumiselle ja valon lisääntymiselle poistetaan.

Polku eteenpäin- palvelut sisältävät esim. nykytilan ja lähiajan energian tulkinnan, fyysisen ja henkisen tilan kartoittamista, värähteen kohottamista, keskustelua, puhdistamista, suojausta, yhdistymistä omaan parantavaan energiaan (quantum healing) ja valon virrattamista jonkun halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi (kaikkien asian osapuolten korkeammaksi parhaaksi).

 

Teron palvelut

 

VARAA AIKASI SUORAAN TEROLTA: 

[email protected] / 0400 783380 

Tarot lukemus + korjaus

 Kevättarjous rajoitetun ajan!

Ensin 30 min Tarot lukemus sovitun asian nykytilanteesta, ja sen jälkeen jos haluat tilanteesi korjaaminen/parantaminen 20 minuutin vaikuttavana energiatyönä. Kaikkiin haasteellisiin tilanteisiin on mahdollista saada apua! Aiheena voi olla myös voiman, luottamuksen ja uskon itseen palauttaminen. Kehon elinvoiman ja hyvinvoinnin parantaminen. Haitallisten energioiden, ohjelmien ja entiteettien poistaminen ja värähtelytaajuuden nostaminen. Tuleviin tilanteisiin valmistautuminen parhaalla mahdollisella tavalla. Tulehtuneiden ihmissuhteiden korjaus. Voit halutessasi saada myös työkaluja haasteellisten tilanteiden selvittämiseen omin avuin etc. Voimme sopia myös pidemmästä tulkinta/hoito/mentorointi sessiosta.

Lukemus tehdään etänä  internetin välityksellä. Tero lähettää sinulle zoom-linkin, jota klikkaamalla pääset suoraan kuvayhteyteen. Halutessasi myös WhatsApp videopuhelu tai vain tavallinen puhelinyhteys on mahdollinen.

Kesto 30 min + 20 min.

Voimaantuminen 40€ + 20€ sis alv.

Ammatillinen coaching / konsultaatio

Yksilöiden ja ryhmien yhteistyön ja luottamuksen parantaminen. Tulehtuneiden suhteiden korjaaminen. Nykytilanteen negatiivisen energian puhdistaminen, energiatuki ja suojaus tulevan tilanteen parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Työkaluja joiden avulla itse hoidat haasteelliset tilanteet.

HUOM! Kolme kertaa / 290€. Laskuun coaching tai konsultointi.

Kesto noin 50 min.

Ammatillinen coaching 100€ sis alv.

Sisäisen viisaus -kurssin tunnit yksityisopetuksena

Yksi opetus- ja meditaatiosessio zoomin kautta kestää noin 1,5 tuntia. Hinta sisältää 1-2 henkilöä. Voit edetä kolmen kerran jaksoissa. Opetettavien asioiden sisältöön voi vaikuttaa. Joka kerran lopuksi on voimaannuttava meditaatio. Voit kerrata asioita katsomalla tallenteen. Kysy lisää Terolta!

Ykstityisopetus 85€ sis alv.

Palaute Terolle

”Kun olin vakavasti sairas, Tero oli ehkä ainoa, joka näki aidosti tilanteeni, ja pystyi vetämään minut läpi synkimmät kohdat, tuomalla minut takaisin puhtaaseen valoon, esimerkiksi yhteisillä etämeditaatioilla ja opettamalla oman energiani puhdistamista.

Tero osaa tunnistaa koska mieli ohjaa,  muistuttaa siitä ja sen seuraamisesta. Olemme käyttäneet erilaisia tekniikoita, mm kortteja työskentelyn apuna, jotka ovat ilmiselvästi näyttäneet tiedon mikä minulla on syvemmällä tasolla ollut jo tiedossa, mutten ollut sitä vielä sallinut. 

Koen myös erittäin merkityksellisenä ja vaikuttavana asiana, että Tero toi tietoisuuteeni miten edelliset elämäni vaikuttivat tässä elämässä tapaani suhtautua itseeni.  Ymmärrykseni on laajentunut ja antanut avaimia omiin käsiini – voin itse vaikuttaa.” 

Charlotta, 45 v, psykologi

Palaute Terolle

”Voimaantumismeditaatio oli minulle todella merkityksellinen kokemus! Se ei ainoastaan palauttanut minua omiin energioihini, vaan tuntui lisäksi avaavan ja tuovan voimaa aivan uudella tavalla. Meditaation vaikutukset kestivät viikkokausia ja tämä auttoi käsittelemään vaikeitakin asioita. Tätä ei voi muuta kuin vilpittömästi kehua. Ja tarkoitan joka sanaa!

Johanna, 23 v, opiskelija

Palaute Terolle

”Ohitusleikkauksen jälkiseurauksena jalkani kipeytyivät enkä pystynyt oikein liikkumaan. Kokeilin monia asioita, kuten fysioterapiaa, mutta tarvitsin edelleen keppejä liikkuessani ja jalat särkivät. Teimme Teron kanssa puhdistavan ja elvyttävän meditaation, jonka jälkeen jaloissa alkoi selvästi tapahtua palautumista. Parin session jälkeen kykenin kävelemään ilman keppejä. Myöhemmin
minulla todettiin muita vakavia terveysongelmia, jolloin usko tulevaisuuteen ja omaan itseeni alkoi horjua. Jatkoin hoitojani sessioilla, joissa mieli puhdistettiin negatiivisista energioista. Seurauksena oli voimaannuttava olotila, jossa mielen hallittavuus parani ja se auttoi kehon parantumisprosessin käyntiin. Olen kokenut toiminnasta olleen suurta hyötyä minulle ja voin suositella kyseisten hoitotapojen kokeilua.”

Kalevi, 65 v, johdon konsultti

Minnan palvelut

 

VARAA AIKASI SUORAAN MINNALTA: 

[email protected] / 040 3580610 

Sielunkasvun coaching - 

Kanavointi, meditaatio ja kvanttienergiahoito tarpeidesi mukaan

  

Sielunkasvun coachingissa kohtaan sinut ihmisenä ja sieluna - sekä ottan huomioon sinun multiuniversaalin luonteesiValmennuksessa löydät ratkaisuja sielunpolullesi.

Tule valmennukseen juuri sellaisena kuin olet ❤️Joko yhden tai useamman sessiomme aikana ohjaan sinua oman korkeamman itsesi yhteyteen. Kvanttihoitoenergian kautta tuettuna voit päästää myös irti niistä elämäsi asioista, jotka eivät enää tue kasvuasi.

Korkeampien tietoisuuksien kanavoinnin kautta saamme näkökulmia elämäsi haasteisiin ja iloihin. Korkeammat tietoisuudet tuovat usein myös esille asioita, joita sinun kannattaa ottaa huomioon tulevaisuudessa.

Jokainen kerta kohottaa energiaasi ja muotoutuu sinun tarpeidesi mukaan. 

Kesto noin 1 -1,5 h.

Sielun kasvun coaching 140€ sis alv.

Kanavointi

Kanavointisessiossa otamme yhteyden korkeisiin tietoisuuden taajuuksiin ja kanavoin heiltä näkökulmia ja tietoa sinua askarruttaviin kysymyksiin. Voit valmistautua sessioon kirjoittamalla itsellesi tärkeitä kysymyksiä ylös. Otan yhteyden myös korkeampaan itseesi, jotta saadut vastaukset voivat ankkuroitua sinulle sopivalla tavalla oman elämäsi tueksi.

Kanavoinnin aikana virratamme energiaa korkeammista taajuuksista, joten kvanttienergiahoito virtaa sinulle session aikana, vaikka emme sanoita sitä yhdessä. 

Jos olet jo pidempään pohtinut, millä keinoin saisin itselleni lisää varmuutta tai tukea johonkin askarruttavaan aiheeseen tai yhteyden itselleni tärkeään oppaaseen, varaa itsellesi rohkeasti kanavointiaika. 

Kesto 45 min.

Kanavointi 120€ sis alv.

Kvanttienergiahoito etänä

Etäenergiahoito otetaan vastaan oman kodin rauhassa tai sinulle mieluisassa paikassa yksin. Voit ottaa sen vastaan samaan aikaan kun ylläpidän kvanttikenttää tai ns. lähetän energiaa tai muuna aikana, kun se sinulle sopii. Energialähetys saavuttaa sinut, kun annat sille luvan -näin kenttäsi voi ottaa sen vastaan, kun olet hoidolle avoin. Etäenergiahoito on siis ajasta ja paikasta riippumaton hoitamisen ja hoidon vastaanottamisen muoto.

Käytän hoidossa kvanttikenttää. Sinä tulet nollatilaan, puhtaaseen läsnäolon tilaan, itsessäsi kun vastaanotat hoidon. Näin sinun oma kenttäsi parantaa sinua. Minä ylläpidän läsnäolon tilaa ja sinun oma parannusmekanismisi aktivoituu. Kvanttihoito auttaa sinua vapautumaan kehon jännitystiloista, jumittuneista tai häiritsevistä energioista ja palauttaa sinua omaan voimaasi.

Lähetän sinulle lyhyen hoitokuvauksen, jonka toivon, että luet vasta kun olet vastaanottanut hoidon.

Kesto noin 45 min.

Kvanttienergiahoito etänä 100€ sis alv.

Lähihoitona kvanttienergiahoito tai kristalliterapia

 

Olet sydämellisesti tervetullut kotiini lähihoitoon. ❤️Teen hoitoja Järvenpäässä omalla työhuoneellani.

Kvanttihoidossa autan sinua pääsemään nollatilaan, jossa oman kenttäsi parantavat voimat aktivoituvat. Menemme nollatilan kautta tarkastelemaan kehoissasi ilmeneviä hoidettavia asioita tai kohtia ja lähdet hoidosta rentoutuneena, mahdollisesti jumiutuneen ajatusmallin purkaneena sekä tietoisena oman kehosi valtavasta voimasta auttaa sinua.

 

Kristalliterapiassa käytän kuuden arkkienkelin energiaa virrattavia obeliskin muotoon hiottuja maamineraaleja eli kristalleja. Eri väriset kristallit ja niillä tehtävät liikesarjat vahvistavat Arkkienkeli Mikaelin, Raphaelin, Urielin, Samuelin, Gabrielin sekä Zadkielin hoitavaa energiaa. Hoidossa on mukana myös muita parantavia korkean rakkauden taajuuden entiteettejä, esimerkiksi Äiti Maria.

 

Voit valita haluamasi hoitomuodon, kun olet ottanut minuun yhteyttä. 

Kesto noin 1 h.

Kvanttienergihoito / Kristalliterapia 120€ sis alv.

Ammatillisen ja inhimillisen kasvun valmennus

Business Coaching

Ammatillisen ja inhimillisen kasvun valmennus ottaa sinut huomioon oman työsi ammattilaisena sekä ihmisenä, joka elää sielun, kehon ja psyyken tasolla. Jokaisella näillä tasoilla tapahtuvat muutokset ja kasvu paljastaa kerros kerrokselta enemmän sitä, kuka sinä aidosti olet ja miten voisit toimia parhaalla mahdollisella tavalla elämässäsi ja työelämässäsi. 

Olet ehkä toivonut työhösi muutosta jo pitkään ja huomannut, että ainoa, joka voi tehdä sen, olet sinä. Jokainen meistä tarvitsee kuitenkin tukea ja apua, jotta tarvittava muutos voi onnistua!

Yhtä aikaa kun sinä muutut ammatillisesti, muutut myös syvällisesti ihmisenä. Valmennusjakson aikana tapahtuva inhimillinen kasvu on matka omaan itseen, jossa muutat toimintatapojasi ja sitä, mitä haluat tavoitella. Kasvunmatka sytyttää sinussa uudenlaisen inspiraation elämään!

Käytän valmennuksen aikana ratkaisukeskeistä Business Coaching (ICF sertifiointi) osaamistani, johtamisen taustaani sekä intuitiivista kyvykkyyttäni.

Tule valmennukseen löytämään itsestäsi ihmeellisiä uusia puolia ja pääset tuetusti päästämään irti siitä, mitä et halua enää kannatella elämässäsi. 

Kesto noin 1 h/krt

Suositellaan vähintään kolmea valmennustapaamista.  

Ammatillisen ja inhimillisen kasvun valmennus 150€ + alv 24%/krt

Palaute Minnalle

I realized things about myself that I actually was not aware of; or I was convinced in opposite. It was great personal insight that brought me to make small changes in positive directions!!! I am deeply thankful for that. It was transformational.

 

Palaute Minnalle

Kiitos Minna, on ilo ja kunnia saada olla valmennuksessasi, olet aivan uskomattoman upea tietäjänainen! Isoja asioita tapahtuu tällä matkalla, life-changing.

 

Palaute Minnalle

"Minna on korkea ja kirkas kanava, joka sydämellisellä ja älykkäällä otteella mahdollistaa valmennettavalle tietoisuuden ja ymmärryksen kauniita kvanttihyppyjä."

Tuuli