PUHDISTU JA UUDISTU ETÄMEDITAATIOISSA

Etämeditaatioihin voivat osallistua kaikki niistä kiinnostuneet.

 

Näinä aikoina on helppo ajautua tummaan energiapilveen, jossa ajatukset ja tunteet kääntyvät negatiivisiksi, ja voimat alkavat käydä vähiin. Silloin on hyvä pysähtyä, puhdistaa energioitaan ja siirtää tietoisesti huomio valoon. On todella ihmeellistä, kuinka nopeasti oman värähtelytaajuuden saa nostettua, ja asiat näyttämään paljon valoisammalta!

Täydenkuun meditaatioissa puhdistamme kehojamme ja energiakeskuksiamme, yhdistymme korkeampaan itseen, manifestoimme,  tuomme parantavaa valoenergiaa omaan ja ihmiskunnan käyttöön, sekä keskustelemme hieman ajankohtaisista aiheista.

Porttipäivien meditaatioissa saamme tietoa ajankohtaisista kosmisista energiavaikutuksista. Yhdistymme korkeampaan itseen, avaudumme uusille energioille ja aktivoimme ne kehojemme käyttöön. 

Jokainen meditaatio lisää sinussa läsnäolon voimaa, ja korkeamman itsen tietoisuutta.

Huom! Maksettuasi meditaatiomaksun, saat zoom-linkin, jota klikkaamalla pääset mukaan meditaatioon.

Kameran voit pitää auki tai kiinni.

 

Täydenkuun meditaatiot

Tero Lahdes ohjaa täydenkuun meditaatiot. 

Ne pidetään täysikuuta edeltävänä iltana, joka on ideaali parantamisaika. Meditaatiolla on vahva  hoitava vaikutus. Kesto noin 45-60 min.

Meditaatiomaksu on 20€ /kerta (opiskelijat, työttömät ja muut vähävaraiset 10€)

Seuraava täydenkuun meditaatio on to 23.5 klo 18. 

 

Tämä on Wesak-juhlan aika, eli täydenkuun aika, jolloin Buddha virrattaa uudet energiat maahan. Me tietysti osallistumme tähän virratukseen ja teemme valotyötä itsemme, Äitimaan ja koko ihmiskunnan hyväksi. 🙂

Käytän meditaatioissani erilaisia metodeja, joiden avulla voimme tehokkaasti puhdistaa kehojamme, nousta korkeammalle värähtelytaajuudelle, ja luoda sieltä käsin uutta haluamaamme elämää. Metatron-kuution kvanttipyörre on eräs metodi, jonka avustamana voimme kumota maan elektromagneettisen kentän vaikutuksia, puhdistaa itseämme solu ja atomitasolla, uudistaa dna:tamme, nostaa värähtelytaajuuttamme ja nousta uudelle aikalinjalle, jonka voimme itse määritellä.   Tavoitteemme on nousta aikalinjalle, joka toteuttaa sielumme syvintä toivomusta, ilon ja kiitollisuuden kautta. Sille pääseminen edellyttää vanhasta luopumista ja vahvaa intentiota haluta toteuttaa korkeamman itsemme tahtoa, ilman ehtoja. Ilo, kiitollisuus, runsaus, onnellisuus, kaikkinainen hyvinvointi ja palvelu seuraa automaattisesti oman sieluntehtävän toteuttamista. Tämän eteen työskentelimme suuren avustajajoukon tukemana. Koko universumi hyötyy ja iloitsee, kun sinä nouset uudelle, korkeammalle aikalinjalle.

Kerron ennen meditaatiota, mitä teemme ohjatun meditaation aikana. Sinun ei tarvitse muuta kuin rentoutua ja seurata ohjausta tietoisuudellasi. Ei myöskään haittaa, vaikka nukahtaisit kesken meditaation. Korkein itsesi säätelee tapahtumia. Kaikki tapahtuu aina sinun korkeammaksi parhaaksi, eikä mikään voi sinua vahingoittaa. Voit vain saada merkittävää apua omaan heräämisprosessiisi.

Tervetuloa uudet ja vanhat meditoijat!  🧘‍♂️

t. Tero 

Meditaation osallistumismaksun 20€, voit maksaa joko luottokortilla (linkki alla), verkkomaksuna Solar Solutions Oy:n tilille: FI54 1470 3000 211311 tai mobilepaylla 0400783380 (Tero Lahdes). Pyydä zoom-linkki Terolta, jos maksat verkkomaksuna tai mobilepaylla: [email protected]

Jos et ehdi  meditaatioon, niin voit maksaa meditaatiomaksun ja tilata tallenteen Terolata:  [email protected]

Varaa ja maksa paikkasi Täydenkuun meditaatioon

Porttipäivien meditaatiot

Minna ohjaa porttipäivien meditaatiot.

Porttipäivien ja tasauspäivien meditaatiot kestävät noin tunnin. 

 Osallistumismaksu on 20€/ kerta.

Porttipäivän meditaatiot klo 18 alkaen: 3.3, 4.4, 5.5, 6.6

Kevätpäiväntasauksen meditaatio on 20.3 klo 15.

 Voit ilmoittautua ja maksaa meditaation osallistumismaksun 20€ alla olevan kultaisen palkin kautta tai suoraan Individual insight Oy:n tilille FI2881469710294215 tai mobile paylla 0403580610 (Minna Anttila).

Jos valitset tili- tai mobile paymaksun, laita minulle viestiä [email protected], jotta voin lähettää sinulle osallistumislinkin ja tallenteen myöhemmin katseltavaksi ja koettavaksi.

Kultaisen palkin kautta ilmoittautuessasi saat linkin meditaatioon ja sen nauhoitteeseen automaattisesti sähköpostiisi.

Varaa ja maksa paikkasi Porttipäivä meditaatioon