PUHDISTU JA UUDISTU ETÄMEDITAATIOISSA

Etämeditaatioihin voivat osallistua kaikki niistä kiinnostuneet.

 

Näinä aikoina on helppo ajautua tummaan energiapilveen, jossa ajatukset ja tunteet kääntyvät negatiivisiksi, ja voimat alkavat käydä vähiin. Silloin on hyvä pysähtyä, puhdistaa energioitaan ja siirtää tietoisesti huomio valoon. On todella ihmeellistä, kuinka nopeasti oman värähtelytaajuuden saa nostettua, ja asiat näyttämään paljon valoisammalta!

Täydenkuun meditaatioissa puhdistamme kehojamme ja energiakeskuksiamme, yhdistymme korkeampaan itseen, manifestoimme,  tuomme parantavaa valoenergiaa omaan ja ihmiskunnan käyttöön, sekä keskustelemme hieman ajankohtaisista aiheista.

Porttipäivien meditaatioissa saamme tietoa ajankohtaisista kosmisista energiavaikutuksista. Yhdistymme korkeampaan itseen, avaudumme uusille energioille ja aktivoimme ne kehojemme käyttöön. 

Jokainen meditaatio lisää sinussa läsnäolon voimaa, ja korkeamman itsen tietoisuutta.

Kameran voit pitää auki tai kiinni.

 

Täydenkuun meditaatiot

Tero ohjaa täydenkuun meditaatiot. 

Ne pidetään täysikuuta edeltävänä iltana, joka on ideaali parantamisaika. Meditaatiolla on vahva  hoitava vaikutus. Kesto noin 45 min.

Meditaatiomaksu on 20€ /kerta

Seuraavat täydenkuun meditaatiot klo 18 alkaen: 27.11 ja 27.12 

Tervetuloa syvästi puhdistavaan ja uudistavaan Täydenkuun meditaatioon maanantaina 27.11 klo 18!

Aluksi hieman kosmista tietoa. Positiivinen kehitys maaplaneetallamme jatkuu, nyt kun magneettiset akselit suoristuvat ja maa palautuu jälleen muun galaksin kanssa samaan kehitysspiraaliin. Me jatkamme 11.11. aloitettua linjautumista maaplaneetan, oman aurinkokuntamme keskuksen (Helios ja Vesta), keskusaurinkomme (Alfa ja Omega) ja koko galaksin kanssa. Yhä voimakkaampi ja korkeavärähteisempi energia virtaa käyttöömme, mikä mahdollistaa voimakkaamman luomisen ja siirtymisen haluamallamme aikalinjalle, joka pitää sisällään kaiken haluamamme hyvän. (Aikalinja on olemassa oleva ylempi energiataajuus, jossa toivomamme asiat tapahtuvat.)

Tämän meditaation teema on siis linjautuminen, vanhasta irti päästäminen ja manifestointi.

Pyydän sinua valmistautumaan miettimällä: mitä haluan tuoda nyt elämääni? Minkälaista on elämäni aikalinjalla, johon haluan itseni nyt vetää. Kuvaile se mielessäsi, ja päätä että tätä minä haluan. Vahva intentio ja tunne on tärkeää, jotta riittävästi energiaa virtaa intention toteutumiselle fyysisellä tasolla. Kiitollisuus ja arvostus kaikkea sitä kohtaan mitä sinulla jo on, lisää virtausta. Kun rakastat jotain, lisäät voiman virtausta korkeammasta itsestäsi, ja vedät puoleesi rakastamaasi asiaa. (Siksi valittamisen sijasta kannattaa keskittyä kiitollisuuteen!🌝)

Universumi on runsaudessaan ehtymätön ja haluaa antaa sinulle kaiken hyvän, oli se sitten vaurautta, terveyttä, rakkautta, menestystä, ihmissuhteita, onnistumista haluamissasi asioissa jne. Yhdistä toiveisiisi aina "kaikkien korkein paras". Silloin energia virtaa vuolaimmin ja lisää sinun ja muiden hyvinvointia. 

Meillä maanantaina on jälleen mukana vahva kosminen tuki oppaidemme ja suuren auttajajoukon muodossa. He kaikki haluavat auttaa sinua nousemaan yhä korkeammalle tietoisuuden tasolle ja lisäämään kaikkinaista hyvinvointia elämässäsi. Tästä hyötyvät myös koko ihmiskunta ja maaplaneetta.

Toivottavasti pääset maanantaina mukaan uudistamaan elämääsi! Yhdessä meditoimalla voima kasvaa!🌞

yt Tero + valtava määrä kosmisia auttajiamme 

p.s. muista juoda paljon vettä meditaation jälkeen!

Meditaation osallistumismaksun 20€, voit maksaa myös vanhaan tapaan Solar Solutions Oy:n tilille: FI54 1470 3000 211311 tai mobilepaylla 0400783380 (Tero Lahdes). Linkin saat Terolta: [email protected]

Jos et pääse meditaatioon mukaan maanantaina, niin voit tilata itsellesi tallenteen tästä: [email protected], ja maksamalla meditaatiomaksun.

Varaa ja maksa paikkasi Täyydenkuun meditaatioon

Porttipäivien meditaatiot

Minna pitää porttipäivien meditaatiot.

Porttipäivien ja tasauspäivien meditaatiot kestävät hieman pidempään. 

 Osallistumismaksu on 20€/ kerta.

Porttipäivän meditaatiot klo 18 alkaen: 11.11. ja 12.12.

Varaa ja maksa paikkasi Porttipäivä meditaatioon