Korkeamman itsen

ja egomielemme

yhteen sulautuminen

tuo meille

sisäisen rauhan. 

Autamme sinua tunnistamaan ja poistamaan esteitä paranemisen ja korkeamman itsen ilmenemisen tieltä.

 

Opetamme sinulle erilaisia tehokkaita meditaatio-, hengitys-, puhdistus, suojaus- ja monia muita tekniikoita, jotka tukevat läsnäoloa ja korkeamman tietoisuuden avautumisprosessia. Vedämme valmennusryhmiä valotyöntekijöille, luennoimme, ja pidämme kuukausittaisia etämeditaatioita. Kaikki työmme tähtää jokaisen korkeamman itsen yhteyden avaamiseen, vapautumiseen, yksilöllisten kykyjen käyttöön saamiseen ja kaikkinaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

 

Kun viisaus, onnellisuus, runsaus ja terveys vallitsee elämässämme, voimme paremmin auttaa muita paranemaan ja tuomaan valoa, rauhaa ja hyvinvointia maan päälle. 

 

Avautumisprosessissa nousemme vähitellen yhä korkeampiin valon taajuuksiin ja tietoisuuden tasoihin. Matkalla työstämme mielen luomia rajoittavia ajatus- ja tunnemalleja, meditoimme, puhdistamme energioita ja luomme harmoniaa elämäämme. Prosessin myötä ymmärrämme paremmin omaa henkistä- ja fyysistä kokonaisuuttamme ja tehtäväämme täällä.

 

 Me kolme Tero, Minna ja Eila, olemme määrätietoisesti kulkeneet omaa henkistä polkuamme jo pitkään, etsien tietoa ja oppien taitoja, tehneet yhteistyötä lukuisten kotimaisten ja ulkomaisten henkisten "tietäjien" kanssa, sekä saanut ohjausta korkeammalta itseltä ja korkeammissa ulottuvuuksissa olevilta ihmiskunnan auttajilta.

Näiden auttajien tehtävänä on tuoda valoa maan piiriin, jakaa tietoa ihmiskunnan heräämisprosessista, auttaa valotyöntekijöitä avaamaan omaa yhteyttä korkeampaan itseensä ja tukea heitä avautumisprosessin aikana. Äiti Maan tukeminen kollektiivista energiaa puhdistamalla ja korkeasti värähtelevää valoenergiaa välittämällä, kuuluu myös tärkeimpiin tehtäviin.  

Tero Lahdes

Siviilityönään Tero (KTM) on toiminut työyhteisövalmentajana jo 90-luvun lopusta lähtien omassa yrityksessään (Solar Solutions Oy). Hän on erikoistunut yhteistyön, luottamuksen, psykologisen turvallisuuden ja yhdessä kehittämisen teemoihin. Hän on kirjoittanut kaksi aiheeseen liittyvää kirjaa: Samassa Veneessä (2011), sekä Yhteistoiminta ja Luottamus (2015).

Tero on aloittanut henkisen polkunsa 90-luvun puolivälissä osallistumalla ensimmäiselle meditaatiokurssilleen. Sen jälkeen hän on hyvin intensiivisesti ja laajasti tutustunut henkiseen kirjallisuuteen, henkisiin filosofioihin, parannustekniikoihin ja henkisiin järjestöihin. Vuonna 2012 Tero käänsi ja kustansi Elämän Laki 1 ja 2 kirjat. 

Katso Teron haastattelu

Minna Anttila

Minna Anttila on työskennellyt johtamisen valmentajana ja yksityiscoachina yritysmaailmassa noin 12 vuoden ajan ja sittemmin laajentanut toimintaansa vahvasti henkisen valmennuksen puolelle. Ensimmäisen siviilityöuran tausta oli johtamis -ja HR-työssä, jossa inhimillisyys ja ihmisläheisyys olivat hänelle tärkeitä arvoja.

Osana omaa sieluntyötään hän tekee sielun kasvun coachingia ja kanavointeja, joiden kautta ihmiset saavat oivalluksia oman elämänsä isosta kuvasta ja sen hetkisen kimurantinkin tilanteen ratkaisumahdollisuuksista.

Katso Minnan haastattelu
Kuuntele Minnan podcastia

Eila Ekman

Eila on henkinen valmentaja, parantaja, näkijä ja kanava. Hän on vetänyt ryhmiä, pitänyt erilaisia koulutuksia ja työskennellyt enkeleiden kanssa jo vuodesta 1997 lähtien. Tero ja Minna tapasivat aikanaan Eilan pienryhmässä.

Eila on Henkisen Akatemian asiantuntijajäsen. Hän ei osallistu varsinaisten kurssien tai meditaatioiden tuottamiseen, vaan on rakkaana ystävänämme mukana suunnittelemassa  ja rakentamassa yhteisöämme.

Katso Eilan haastattelu

Tero

"Olen pitkään toiminut yhteistyössä usean kokeneen ja loistavan henkisen valmentajan ja parantajan kanssa. Heillä jokaisella on oma aivan erityinen lahjansa ja paljon annettavaa meille muille valotyöntekijöille. Toivon saavani heidät myös mukaan Henkisen Akatemian toimintaan tämän vuoden aikana. Olen myös aktiivisesti yhteydessä pääasiassa amerikkalaisiin ja kanadalaisiin taitaviin ja viisaisiin kollegoihin, joiden kautta ajankohtainen tieto ja ymmärrys ihmiskunnan evoluutioprosessista vaihtuu reaaliaikaisesti." 

Minna

"Rakastan sieluntyötäni korkeampien tietoisuuksien kanavana ja ihmisten auttajana. Missioni on yhdistää ihmiset vahvemmin oman korkeamman itsensä kanssa. Olen täynnä kiitollisuutta, että sessioissa saan usein kanavoida heidän laajentuneen itsensä eri aspekteja sekä muita korkeita tietoisuuksia. Monille on luontaista oivaltaa, että he ovat energeettisesti laajempia kokonaisuuksia kuin kehonsa, mutta harvoin ihminen tunnistaa oman kenttänsä laajuutta täysin. Koen tärkeäksi auttaa heitä kuulemaan oman syvän viisauden viestit selkeästi." 

Polkumme on ollut antoisa!

Olemme molemmat tehneet henkisen kasvun valmennusta ja erilaisten ryhmien ohjaamista sekä yhdessä että omien yrityksiemme kautta jo pitkään, antautuen sessiossa kanavaksi, tukijaksi ja kanssakulkijaksi kunkin henkisen polun vaiheen ja tarpeen mukaan.

Systemaattinen ohjaus valomaailmasta on tapahtunut meille suorassa yhteydessä oman henkisen kasvumme ja syvyytemme hyväksymisen kanssa. 

 
Katso yhteishaastattelumme tästä

Haluatko saada meiltä postia?

Kun tilaat asiakaskirjeemme, saat tilaajalahjana Ykseysmeditaation.

Lähetämme sinulle postia enintään muutaman kerran kuukaudessa.

 

Voit koska tahansa peruuttaa asiakaskirjeen tilauksen