SISÄINEN VIISAUS ETÄKURSSI

 

Palaute kurssilta

"Tästä kurssista tulee pelkkää hyvää palautetta. Tosi mielenkiintoisia aiheita ja hyvää keskustelua.

Meditaatiot oli ihania ja kyllähän tämmöinen säännöllinen työskentely yhdessä ja yksin nostattaa omaa tietoisuutta ja värähdettä, kun saa konkreettisia työkaluja ja paljon uutta tietoa/ymmärrystä, joka ei kuitenkaan ollut liian "korkealentoista" vaan sopivaa ryhmän tasolle.

Varmasti tästä saa kiittää sitä, että tunnit syntyi hetkessä ja kanavoituna, juuri meidän ryhmälle sopivaksi. Minnan kanavoinnit oli tietysti myös hieno plussa kurssissa. Aion aloittaa myöskin kierroksen alusta ja katsoa niitä säännöllisesti. Tuo kahden viikon väli tuntui hyvältä."        

Palaute kurssilta

"Hieno kurssi, aivan upea, hyvin mielenkiintoinen, ihan uudenlainen."

"On ollut äärettömän hienoa kokea, oppia, ja kuulla kaikkea mitä olen saanut. Meditaatiot ja zoom-kanavoinnit ovat olleet itselleni tärkeimmät, eli valon kokeminen."

"Mielenkiintoinen kurssi oli, parasta oli yhdessäolo, etenkin vetäjät!"

"Hyvä kurssi, DNA-tasolla tuntuva. Viette ihmiskuntaa eteenpäin."

"Tosi upeita kanavointeja -kiitos! Välillä niin korkealentoisia, että menee yli ymmärryksen isoksi osaksi ainakin tällä hetkellä. Zoom keskustelut avannut paljon ja oppinut paljon myös muiden kommenteista."

 

 

Palaute kurssilta

"Kaikki meditaatioharjoitukset ovat tuoneet ihanaa lisää elämään ja tietynlaista uusiutumista, avautumista, ja prosessi jatkuu." 

"Kurssi oli erinomainen sekä sen ohessa lukemani kirjat Elämän laki 1-2."

"Tykkäsin kovasti meditaatioista, niissä oli erittäin hyvät ja syvät energiat. Teksteistä en ymmärtänyt kaikkea ja se hankaloitti niiden lukemista."

"En ole hetkeäkään katunut, että lähdin tähän ryhmään mukaan. Moni asia on avautunut kohdallani. Matka jatkuu. Toivon kovasti, että näemme syksyllä. Kiitos, kiitos, kiitos"

"Minna ja Tero, olette ihan parhaita valmentajia: aitoja, pyyteettömiä ja rakkaudellisia. Sisältö ihan huippua ja selkeästi tuotu esille."

 

Sisäisen viisauden kurssi on nyt käynnissä

Käsitämme ihmisen psykologisena, fyysisenä ja henkisenä olentona. Uskomme, että jokaisella ihmisellä on mahdollisuus saada yhteys omaan sisäiseen viisauteensa, jota voi kutsua vaikka korkeammaksi tai jumalalliseksi tietoisuudeksi.

Tämän tietoisuuden ohjaamana ihminen saa käyttöönsä oman valtavan potentiaalinsa ja toimii itsensä ja muiden korkeimmaksi parhaaksi, luoden maailmaan harmoniaa ja hyvinvointia.

Intuitio, inspiraatio, luovuus, rakkaus, runsaus, terveys ja voima virtaavat automaattisesti tästä lähteestä. 

Tehtävämme on käynnistää ja tukea parantavia prosesseja yksilöissä. 

Kurssin vetäjinä toimivat Minna ja Tero.

 

Seuraava Sisäinen Viisaus -kurssi alkaa  syksyllä 2024. Mikäli haluat päästä heti liikkeelle, niin kysy Terolta pari- tai yksilöopetus mahdollisuuksista!

 

Kurssi on tarkoitettu kaikille,
jotka haluavat kehittää itseään kohti täydellistä
avautumista korkeamman itsen viisaudelle ja voimalle,
ja tulla valon mestariksi maan päälle.
 

 

Kurssilla perehdymme maaplaneetan ja ihmiskunnan käynnissä olevaan "ylösnousemusprosessiin" ja Kristustietoisuuden laskeutumiseen.

Käsittelemme mm. ihmisen energia- ja kehojärjestelmiä, tietoisuuden tasoja ja ulottuvuuksia, valokehon muodostumisprosessia, erilaisia suojaus-, puhdistus- ja parantamistekniikoita, manifestointia, kanavointia, vihkimyspolkua, ja ennen kaikkea yhdistymistä omaan korkeampaan itseemme.

Tutustumme myös Arkkienkelien, Mestareiden ja Kosmisten Olentojen antamaan apuun, ja kuinka käytännössä hyödyntää tätä apua.

Opettelemme yhteyden muodostumista ja vahvistamista tukevia meditaatio-, hengitys- ja parantamistekniikoita. Opettelemme miten poistaa etenemistämme rajoittavia vanhoja ajatus- ja tunnemalleja (ohjelmointeja) ja lisäämme valon määrää kehoissamme joka kerralla.

 

Meditoimme, keskustelemme ja harjoittelemme joka kerta.

 

Saamme myös kanavoitua reaaliaikaista ohjausta auttajiltamme, kuten Arkkienkeleiltä ja Valon Mestareilta, jotka toimivat kurssilla "avustavina opettajina".

Kurssin ohjaajat, yhdessä avustavien opettajien kanssa, auttavat osallistujia nostamaan värähtelytasoaan niin, että yhteyden saaminen omaan korkeampaan itseen helpottuu.

 

Kurssilla ei ole tarkkaa etukäteen sovittua ohjelmaa, vaan se määräytyy kerta kohtaisesti ryhmän tarpeiden mukaan.

 

 Jos tarvitset joustavampaa maksujärjestelyä tai haluat kysyä lisää kurssista, soita: Tero 0400 783380, Minna 040 3580610

 

Luomme yhdessä rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa kaikkien on hyvä edetä omalla polullaan.

 

Ota rohkeasti askel kohti täyttä potentiaaliasi ja loistoasi!

Sisäisen viisauden syksy 2023

380,00€

sis. alv 24%

  • Vahva energiatuki auttaa yhteyden saamista korkeampaan itseen
  • Nostat värähtelytaajuuttasi ja valon määrää joka tapaamisessa
  • Saat tukea ja tietoa sekä opit uusia hyödyllisiä tekniikoita
  • Opit ohjaajien ja muiden ryhmäläisten kokemuksista
  • Saat kehittyä luottamuksellisessa ja lämpimässä ilmapiirissä
  • Ryhmää vetää kaksi pätevää ja kokenutta ohjaajaa
  • Joka kerrasta tulee tallenne, jonka voit myöhemmin katsoa
Tästä maksamaan

Kysymyksiä ja vastauksia

 

SISÄINEN VIISAUS JATKOKURSSI

Kysy lisää jatkoryhmästä!

Jatkoryhmä sopii hyvin aiemmilla kursseillamme mukana olleille, tai muille hieman kokeneemmille valotyötä tekeville. Kokoonnumme zoomissa kerran kuussa (tiistai-iltaisin) kahdeksi tunniksi oppimaan uusia asioita, yhdessä pohtimaan ykseyteen heräämiseen liittyviä asioita, ja lopuksi aina meditoimaan. Valon määrän ja värähtelytaajuuden lisääminen kehoissamme on joka kerran tavoitteena.

Tämän vuoden jatkoryhmä aloitti työskentelynsä lokakuussa, mutta matkan varrella on ryhmään tullut mukaan uusia jäseniä. Joten kysy rohkeasti lisää jatkoryhmästä, mikäli se tuntuu kiinnostavalta vaihtoehdolta edetä omalla polulla. Kurssin ohjaajina toimivat Tero ja Minna. Kurssi maksaa 50€/kk ja jokaisesta kerrasta tulee tallenne, jonka voi myöhemmin katsoa uudelleen.

Ota yhteyttä